BEDRIJF

WIE ZIJN WIJ

NewDealSeals, opgericht in 1994, is een sterk en wereldwijd opererend familiebedrijf. Wij werken continu aan duurzame relaties met klanten, werknemers en leveranciers. Daarbij houden we van een pragmatische aanpak en heldere communicatie.

 • Klant staat centraal
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Focus op langdurige samenwerking
 • Flexibel, transparant en proactief
 • Expert op het gebied van afdichtingen

WAT DOEN WIJ

Vanuit onze hoofdvestiging in Nederland richt NewDealSeals zich op het ontwikkelen, ontwerpen, assembleren, verpakken en leveren van O-ringen en andere kwalitatief hoogwaardige afdichtingen in de meest uiteenlopende materialen, vormen en afmetingen.

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u een probleem met een bestaande afdichting? Geen probleem: NewDealSeals lost dit samen met u op. NewDealSeals is uw partner in R&D-trajecten en werkt graag met u samen om vormdelen op maat te ontwerpen en te ontwikkelen.

ONZE KLANTEN

NewDealSeals levert aan diverse producenten die wereldwijd toonaangevend zijn in hun marktsegment. Dit zijn eindgebruikers (OEM’s) zoals Caterpillar, EMERSON, Fokker Aerostructures, HITACHI, Hyundai, Kawasaki, MAN Diesel & Turbo, Philips, Shell en Wärtsilä. Doordat onze klanten NewDealSeals al in een vroeg stadium betrekken bij de ontwikkeling van producten, kunnen zij profiteren van onze kennis, ervaring en flexibiliteit.

Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten: onze service stopt niet bij een tijdige en correcte levering volgens de gemaakte afspraken. Wij zijn proactief en kijken continu hoe producten nog beter en efficiënter kunnen worden geproduceerd. Onze open en transparante manier van zakendoen wordt gewaardeerd door onze klanten en dit maakt ze tot geweldige ambassadeurs van NewDealSeals.

Wilt u klant worden bij NewDealSeals?

WERKEN BIJ NEWDEALSEALS?

Wil je bijdragen aan het succes van een snelgroeiende nichespeler in de techniek? Ben jij een ambitieuze engineer, HBO+ of WO talent en durf je verantwoordelijkheid en initiatief te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op dit moment staan bij ons de volgende vaste posities open:

Mocht één van bovenstaande posities niet bij jou passen maar denk je wel een bijdrage te kunnen leveren aan NewDealSeals? Dan komen wij graag in contact met je! Stuur je CV en korte motivatie naar [email protected].

ONZE PRODUCTIEFACILITEITEN

NewDealSeals werkt sinds haar oprichting in 1994 samen met enkele zorgvuldig geselecteerde productie partners. Een dergelijke langdurige en zeer intensieve samenwerking zorgt voor continuïteit, een constante hoge kwaliteit en transparantie. Wij verzorgen regelmatig rondleidingen en onze klanten en potentiële klanten zijn altijd van harte welkom om onze faciliteiten te bezoeken en/of een audit uit te voeren.

FACILITEITEN PRODUCTIE ELASTOMEREN

 • 50+ hydraulische persen
 • 12000+ productiematrijzen (O-ringen en rubber vormwerk)
 • 450+ rubbermengsels verkrijgbaar
 • 20 machines voor automatische visuele inspectie
 • Coatings verkrijgbaar zoals siliconen, talk- en grafietpoeder, chloor, PTFE en meer
 • Volledig uitgerust polymeer & testlaboratorium
 • ISO TS 16949, ISO 9001:2008, ISO 14001 & ISO 18001

FACILITEITEN PRODUCTIE KUNSTSTOFFEN

 • 35+ Productiemachines (3-10 assen, draaien, frezen, ontbramen, polijsten)
 • 5+ Controlemachines (3D DEA SWIFT, DEA MISTRAL, OGP Smart/Scope Flare 200 & 300, RANK TAYLOR HOBSON SURTRONIC 3+)
 • ISO 9001:2008

INDUSTRIEËN CHEMIE

Omgevingen met hoge druk, hoge temperatuur of minimale stilstand vereisen een perfecte afdichtingsoplossing. Met klanten als Shell werken wij continu aan nieuwe afdichtingsoplossingen. NewDealSeals biedt veel opties voor afdichtingsproducten voor chemische installaties. Ons aanbod omvat onder meer O-ringen in FKM (Viton®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®), getekende delen (vormwerk) en PTFE (Teflon®) afdichtingen.

BOUW & CONSTRUCTIE

NewDealSeals is actief betrokken bij de bouw- en constructiemachine-industrie. Met klanten als CATERPILLAR & HITACHI werken wij eveneens continu aan nieuwe afdichtingsoplossingen.

Ons aanbod omvat onder meer standaard O-ringen in alle mogelijke materialen, getekende delen (vormwerk), oliekeerringen, V-ringen en complete verpakte sets met reserveonderdelen. NewDealSeals begrijpt het belang van (reserve)onderdelen voor uw business. Daarom bieden wij tevens verpakkingsoplossingen op maat.

MOTOREN

Wist u dat wereldwijd ruim 60% van alle motoren in vrachtschepen is uitgerust met afdichtingen van NewDealSeals? Ons programma van O-ringen, D-ringen, V-ringen, pakkingen, PTFE (Teflon®)-delen en afdichtingssets voor industriële 2- en 4-taktmotoren is wereldwijd uniek. Met klanten als CATERPILLAR, Doosan, HITACHI, Hyundai, Kawasaki, MAN Diesel & Turbo, MITSUI, STX en Wärtsilä werken wij continu aan nieuwe afdichtingsoplossingen.

Dergelijke oplossingen hebben bijvoorbeeld geleid tot de succesvolle introductie van stoombestendig peroxide-cured Viton® voor cilindervoeringen, maar ook materiaaltracers in onze O-ringen en permanente markeringen op O-ringen.

LEVENSMIDDELEN & ZUIVEL

NewDealSeals ontwikkelt en levert ook afdichtingsproducten die voldoen aan de hygiënische normen van de FDA. Ons aanbod omvat onder meer O-ringen in FDA goedgekeurde materialen, FKM (Viton®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®), getekende delen (vormwerk) en PTFE (Teflon®)-afdichtingen.

GEZONDHEIDSZORG

NewDealSeals is actief betrokken bij de ontwikkeling van afdichtingsproducten voor medische componenten. Met klanten als Belimed en Philips werken wij continu aan nieuwe afdichtingsoplossingen. Ons aanbod omvat onder meer O-ringen in FDA-goedgekeurde materialen, FKM (Viton®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®), getekende delen (vormwerk) en PTFE (Teflon®)-afdichtingen.

HALFGELEIDER

De productie van halfgeleiders is een bijzonder agressief proces. Afdichtingen worden hierbij vaak blootgesteld aan extreme omstandigheden, zoals sterk corrosieve vloeistoffen, gassen en plasma’s op hoge temperaturen of in vacuüm. NewDealSeals ontwikkelt afdichtingsoplossingen in deze sector die aansluiten bij uw specifieke wensen.

Wat kan NewDealSeals voor u produceren? Ons aanbod omvat onder meer O-ringen FKM GF (Viton ®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®) met hoge zuiverheid en PTFE (Teflon®)-afdichtingen.

DIENSTEN VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

NewDealSeals ontlast haar klanten door klantspecifieke verpakkingsoplossingen aan te bieden. Met klanten als MAN Diesel & Turbo, HITACHI en Wärtsilä werken wij continu aan nieuwe verpakkingsoplossingen, waardoor zij direct een kant-en-klaar product of kant-en-klare set ontvangen. Ons aanbod omvat onder meer het individueel verpakken van producten, het samenstellen van kits en het maken van complete afdichting-sets op onze (vacuüm) verpakkingsmachines. Wilt u meer weten over onze verpakkingsoplossingen?

DISTRIBUTIE

Vanuit ons centrale magazijn in Nederland exporteren wij wereldwijd naar meer dan 65 landen. Daarnaast werkt NewDealSeals in Azië en Latijns-Amerika met enkele gespecialiseerde distribiteurs. Wij werken samen met de meeste expediteurs, waaronder FedEx, DPD, GLS, TNT en UPS. Heeft u vragen over onze mogelijkheden?