BEDRIJFSPROFIEL

Wie zijn wij

NewDealSeals, opgericht in 1994, is een wereldwijd opererend familiebedrijf. Wij zijn afdichtingexperts en werken continu aan duurzame relaties met onze klanten, werknemers en leveranciers. Daarbij houden wij van een pragmatische aanpak en heldere communicatie.

Onze focus op U

Onze focus en service stopt niet bij een perfecte levering. Wij zijn proactief en onderzoeken continu hoe wij onze producten en diensten nog beter en efficiënter kunnen maken.

Doordat onze klanten NewDealSeals al in een vroeg stadium betrekken bij de ontwikkeling van producten, kunnen zij profiteren van onze kennis, ervaring en flexibiliteit. Onze open en transparante manier van zakendoen wordt enorm gewaardeerd door onze klanten en dit maakt ze geweldige ambassadeur

 •  Uitgebreid assortiment

 • Hoogwaardige EU-productie

 • Onafhankelijk advies van experts

 • >45.000.000 onderdelen op voorraad

 • Flexibele oplossingen voor assemblage & verpakking

Onze Productiepartners

NewDealSeals werkt sinds haar oprichting in 1994 samen met enkele zorgvuldig geselecteerde productiepartners. Deze langdurige en zeer intensieve samenwerking zorgt voor continuïteit, een constante hoge kwaliteit en transparantie. Wij verzorgen regelmatig rondleidingen en u bent van harte welkom om deze faciliteiten te bezoeken of een audit uit te voeren.

Productie faciliteit Rubber/Elastomeren

 • 15.000+ Productiematrijzen voor O-ringen
 • 450+ Rubber compounds
 • 55+ Injectie en compressie persen
 • 25+ Automatische visuele inspectie machines
 • 5+ Coatings verkrijgbaar zoals siliconen, talk- en grafietpoeder, chloor, PTFE en meer
 • 4+ ISO TS 16949, ISO 9001:2015, ISO 14001 & ISO 18001
 • 1+ Elastomeer & testlaboratorium

Productie faciliteiten kunststoffen

 • 35+ Productiemachines (3-10 assen, draaien, frezen, ontbramen, polijsten)
 • 5+ Controlemachines (3D DEA SWIFT, DEA MISTRAL, OGP Smart/Scope Flare 200 & 300, RANK TAYLOR HOBSON SURTRONIC 3+)
 • ISO 9001:2015

Automatische visuele inspectie

De inspectie van afgewerkte delen is een cruciaal onderdeel van elk productieproces om het vereiste kwaliteitsniveau in elk element te kunnen garanderen. Elke geproduceerde partij wordt 100% gecontroleerd. Onze geautomatiseerde visuele inspectiemachines zijn in staat de kwaliteit en afmetingen van O-ringen en Rubber Vormwerk te controleren.

Elastomeer & Testlaboratorium

In het polymeerlaboratorium onderzoekt, ontwikkelt en formuleert NewDealSeals nieuwe elastomeren. NewDealSeals werkt hierbij samen met de belangrijkste producenten van polymeren, klanten en certificerende instellingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld peroxide-cured stoombestendige fluorelastomeren, een FFKM-range (Fluorezi®) en speciale multi-brandstofbestendige elastomeren ontwikkeld.

Industries

Chemie

Omgevingen met hoge druk, hoge temperatuur of minimale stilstand vereisen een perfecte afdichtingsoplossing. Met klanten als Shell werken wij continu aan nieuwe afdichtingsoplossingen. NewDealSeals biedt veel opties voor afdichtingsproducten voor chemische installaties. Ons aanbod omvat onder meer O-ringen in FKM (Viton®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®), Rubber Vormwerk en PTFE (Teflon®) afdichtingen.

Bouw & Constructie

NewDealSeals is actief betrokken bij de bouw- en constructiemachine-industrie. Met klanten als CATERPILLAR & HITACHI werken wij regelmatig aan nieuwe afdichtingsoplossingen.

Ons aanbod omvat onder meer standaard O-ringen in alle mogelijke materialen, Rubber Vormwerk, Oliekeerringen, V-ringen en complete verpakte sets met reserveonderdelen. NewDealSeals begrijpt het belang van (reserve)onderdelen voor uw business. Daarom bieden wij tevens verpakkingsoplossingen op maat.

Motoren

Wist u dat wereldwijd ruim 60% van alle motoren in vrachtschepen is uitgerust met afdichtingen van NewDealSeals? Ons programma van O-Ringen, D-Ringen, V-Ringen, Pakkingen, PTFE (Teflon®)-delen en afdichtingssets voor industriële 2- en 4-taktmotoren is wereldwijd uniek. Met klanten als CATERPILLAR, DOOSAN, HITACHI, HYUNDAI, KAWASAKI, MAN ENERGY SOLUTIONS, MITSUI, STX en WARTSILA werken wij continu aan nieuwe afdichtingsoplossingen.

Dergelijke oplossingen hebben bijvoorbeeld geleid tot de succesvolle introductie van stoombestendig peroxide-cured Viton® voor cilindervoeringen, maar ook materiaaltracers in onze O-Ringen en permanente markeringen op O-ringen en PTFE afdichtingen.

Levensmiddelen & Zuivel

NewDealSeals ontwikkelt en levert ook afdichtingsproducten die voldoen aan de hygiënische normen van de FDA. Ons aanbod omvat onder meer O-Ringen in FDA goedgekeurde materialen, FKM (Viton®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®), getekende delen (vormwerk) en PTFE (Teflon®)-afdichtingen.

Medisch

NewDealSeals is actief betrokken bij de ontwikkeling van afdichtingsproducten voor medische componenten. Met klanten als Belimed en Philips werken wij continu aan nieuwe afdichtingsoplossingen. Ons aanbod omvat onder meer O-Ringen in FDA-goedgekeurde materialen, FKM (Viton®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®), Rubber Vormwerk  en PTFE (Teflon®)-afdichtingen.

Halfgeleider

De productie van halfgeleiders is een bijzonder agressief proces. Afdichtingen worden hierbij vaak blootgesteld aan extreme omstandigheden, zoals sterk corrosieve vloeistoffen, gassen en plasma’s op hoge temperaturen of in vacuüm. NewDealSeals ontwikkelt  afdichtingsoplossingen in deze sector die aansluiten bij uw specifieke wensen.

Wat kan NewDealSeals voor u produceren? Ons aanbod omvat onder meer O-Ringen FKM GF (Viton ®), FFKM (Fluorezi®, Kalrez®, Isolast®, Ultra®, Simriz®) met hoge zuiverheid en PTFE (Teflon®)-afdichtingen.

Contact Ons

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en service. Vul het formulier in en een van onze bekwame ingenieurs neemt binnen de volgende werkdag contact met u op.

Contact details

+31 (0) 226 362 233
info@newdealseals.com
Energiestraat 2-5, 1749 DN Warmenhuizen, Nederland

5 + 15 =