Wij zijn op zoek naar collega’s!

Wil je bijdragen aan het succes van een snelgroeiende nichespeler in de techniek? Ben jij een ambitieuze engineer, HBO of WO talent en durf je verantwoordelijkheid en initiatief te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op dit moment staan er meerdere vaste posities open als Inkoper, Product engineer en Business developer.

Op deze pagina staan enkele voorbeelden van werknemers van NewDealSeals. Denk jij dat je met jouw ervaring een bijdrage kunt leveren bij NewDealSeals? Dan komen wij graag in contact met je! Stuur je CV en korte motivatie naar: ✉JOBS@NEWDEALSEALS.COM✉

Openstaande functies

Voorbeelden van werknemers

Buyer

Wat is je naam?
Erwin Verhage

Hoe lang werk je bij NewDealSeals?
9 jaar

Wat is jouw functie?
Inkoper

Wat zijn jouw werkzaamheden en activiteiten?
Als inkoper ben ik verantwoordelijk voor het verrichten van marktonderzoek ten behoeve van alternatieve artikelen/ leveranciers en de daadwerkelijke tactische inkoop van (een deel van) de artikelen en producten voor alle binnenkomende goederen. Deze goederen worden tegen de juiste condities ingekocht en moeten voldoen aan de technische en door onze klant gevraagde kwalitatieve voorwaarden.

NewDealSeals levert graag op tijd of houdt de juiste items op voorraad voor haar klanten. Daarnaast heb ik vanzelfsprekend veel contact met onze productiepartners en onze collega’s in het magazijn.

Ik probeer er samen met mijn collega’s kortgezegd voor te zorgen dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Met name het internationale karakter van mijn werk en de snelle dynamiek van de onderneming spreken mij aan.

Hoe kijk je naar NewDealSeals als werkgever?
NewDealSeals is een bedrijf dat vrijwel jaarlijks een gezonde groei doormaakt. De situatie van 5 jaar terug is niet te vergelijken met die van nu. Continue verbeteren is het doel. Het dagelijks doorvoeren van kleine verbeteringen voegt op de lange termijn enorm veel waarde toe aan de onderneming. Ik ben ervan overtuigd dat de situatie over 5 jaar niet te vergelijken is met die van vandaag de dag – in positieve zin.

✉SOLLICITEER: FUNCTIE INKOPER✉

Product engineer

Wat is je naam?
Hans van Noorloos

Hoe lang werk je bij NewDealSeals?
3 jaar

Wat is jouw functie?
Product engineer

Wat zijn jouw werkzaamheden en activiteiten?
Als engineer en materiaal specialist houd ik mij bezig met alles wat op technisch gebied te maken heeft met afdichtingen.

Kort gezegd; door middel van een synthetisch rubber afdichting of kunststof ervoor zorgen dat een apparaat, machine, werktuig etc. niet gaat lekken.

Hiervoor maak ik ontwerpen, bezoek ik klanten en producenten van grondstoffen en eindproducten in binnen- en buitenland. Ik ondersteun ook de afdeling inkoop door productiefaciliteiten te controleren. Ik stel technische specificaties op om klanten te helpen en maak met enige regelmaat ook brochures waarmee we onze klanten en prospects informeren over nieuwe materialen.

Ons bedrijf is internationaal georiënteerd en dit brengt met zich mee dat ik regelmatig op reis ben om presentaties te geven of om technici te adviseren.

Hoe kijk je naar NewDealSeals als werkgever?

NewDealSeals is een bedrijf waar je zelf initiatief moet nemen en moet kunnen omgaan met veel vrijheid. Ik en mijn collega’s zijn kritisch naar zichzelf en elkaar. Iedereen wilt werkzaamheden verrichten die ook daadwerkelijk wat opleveren voor het bedrijf op de lange termijn.

Als dit bij je past krijg je bij NewDealSeals alle ruimte en middelen om jezelf te ontwikkelen en je eigen ideeën te realiseren. Als jou werkzaamheden een goede bijdrage zijn voor het bedrijf wordt dit goed beloond.

✉SOLLICITEER: FUNCTIE PRODUCT ENGINEER✉

Business developer

Wat is je naam?
Brian Ruiter

Hoe lang werk je bij NewDealSeals?
5 jaar

Wat is jouw functie?
Business developer

 Wat zijn jouw werkzaamheden en activiteiten?

Als business developer is mijn belangrijkste taak dat ik de afzetmarkt uitbreidt voor het product waarin NewDealSeals in is gespecialiseerd,

In samenwerking met de Managing Director lever ik een bijdrage aan het onderhouden en het uitbouwen van de bestaande relaties en natuurlijk het zoeken naar nieuwe relaties.

Dagelijks ben ik actief met de verwerking van bestellingen en behandelen van de aanvragen en maken van offertes. Ik bezoek regelmatig in binnen en buitenland klanten en beurzen.

Verder analyseer ik sales data op klant, product en branche niveau met als doel het verkoopproces te verbeteren en de gestelde verkoopdoelstellingen te halen.

Ik volg opleidingen en bezoek productiebedrijven om materiaal en product kennis te verkrijgen en op niveau te houden.

Hoe kijk je naar NewDealSeals als werkgever?

NewDealSeals is een klein bedrijf waar ik mij wel thuis voel. Lekker in de buurt waar veel van mijn kennissen ook werken. Er wordt veel van je gevraagd maar de beloning is dan ook goed. Een dynamisch familie bedrijf met veel potentie waar je lekker mee kan groeien.

✉SOLLICITEER: FUNCTIE BUSINESS DEVELOPER✉

Contact Ons

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en service. Vul het formulier in en een van onze bekwame ingenieurs neemt binnen de volgende werkdag contact met u op.

Contact details

  •  +31 (0) 226 362 233
  •  info@newdealseals.com
  •  Energiestraat 2-5, 1749DN Warmenhuizen, Nederland

6 + 2 =