Technische documentatie

O-Ring Technisch Handboek

Hoewel de O-ring een eenvoudig afdichtingsconcept is, zijn er veel factoren om rekening mee te houden bij de selectie van de juiste O-Ring. In ons Technisch Handboek O-ringen wordt uitgelegd welke factoren een rol spelen bij de selectie van de juiste O-Ring.

Download O-ring Handbook ► 

PTFE Technisch Handboek

NewDealSeals heeft een ruim assortiment aan PTFE (Teflon®)-afdichtingen. In ons Technisch Handboek PTFE wordt uitgelegd welke factoren een rol spelen bij de selectie van de juiste PTFE-afdichting.

Download PTFE Technical Handbook ►

Fluorezi® Brochure

NewDealSeals heeft klanten veel geadviseerd over het gebruik van perfluorelastomeren. En daar is het niet bij gebleven: de markt vroeg om een alternatief voor bestaandeperfluorelastomeren zoals Kalrez®, Chemraz®, Isolast®, Parofluor® en Simriz®. Dat heeft ons aangezet tot de ontwikkeling van Fluorezi®.

Download Brochure Fluorezi ►

Fluorezi brochure

V-Ringen Brochure

NewDealSeals adviseert haar klanten regelmatig over het gebruik van V-ringen. Deze adviezen zijn samengebracht tot een handzame brochure. De werking en meest voorkomende V-ring uitvoeringen worden hierin beschreven en technisch toegelicht. Tenslotte kunt u via overzichtelijke maattabellen direct het artikel selecteren dat u nodig heeft.

Download Brochure V-rings ►

Oliekeerringen Brochure

NewDealSeals adviseert haar klanten regelmatig over het gebruik van oliekeerringen. Deze adviezen zijn samengebracht tot een handzame brochure. De werking en meest voorkomende oliekeerringen worden hierin beschreven en technisch toegelicht. Tenslotte kunt u via overzichtelijke maattabellen direct het artikel selecteren dat u nodig heeft.

Download Brochure Oil Seals ►

Montimold O-rings Brochure

Grote O-ringen (I.D> 1000 [mm]) worden normaliter geproduceerd door O-ring snoer te lijmen of aan elkaar te vulkaniseren.
NewDealSeals Montimold® O-ringen worden echter geproduceerd door middel van een geautomatiseerd continu proces. Hierdoor kan NewDealSeals O-ringen leveren zonder een maximale maatlimiet, terwijl de toleranties en kwaliteit van standaard O-ringen behouden blijft.

Download Brochure Montimold ►

Contact Ons

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en service. Vul het formulier in en een van onze bekwame ingenieurs neemt binnen de volgende werkdag contact met u op.

Contact details

+31 (0) 226 362 233
info@newdealseals.com
Energiestraat 2-5, 1749 DN Warmenhuizen, Nederland

1 + 3 =