Eyelet Pakkingen

Een Eyelet-pakking is een vlakke pakking met een stalen of metalen oogrand-versterking. De oogrand biedt bescherming voor de pakking tegen uitbarsting. De oogrand vergroot de sterkte en verbetert de erosie / chemische weerstand van de pakking.

Een eyelet pakking voorkomt dat een gas of een vloeistof tussen twee oppervlakken stroomt vanwege onregelmatigheden tussen de oppervlakken. Het selecteren van het juiste materiaal is cruciaal voor de goede werking van de pakking. Dat is de reden waarom NewDealSeals nauw samenwerkt met OEM’s (Original Equipment Manufacturers). Deze samenwerking resulteert in een goede produceerbaarheid, kwaliteit, kostenefficiëntie en een snelle levertijd voor onze vlakke pakkingen. NewDealSeals ontwerpt en levert pakkingen in overeenstemming met een tekening, monster of gedetailleerde klantspecificaties.

Voordelen Eyelet Pakking

  1. Betere afdichting door hogere spanning op de locatie van de oogrand.
  2. Voorkomt ongewenste uitblazing.
  3. Verbeterde sterkte.

Gerelateerde Pakkingen

Flenspakkingen

Een vlakke en/of flenspakking is een afdichting die voorkomt dat een gas of een vloeistof tussen oppervlakken vloeit, als gevolg van onregelmatigheden tussen de oppervlakken.

Flenspakkingen ►

Spiraalgewonden Pakkingen

Spiraalgewonden pakkingen zijn flensafdichtingen gemaakt van 3 delen, een centreerring, een binnenring en een spiraalvormig gewikkeld metaal met vulstoffen.

Spiraalgewonden pakkingen ►

CONTACT FORMULIER

    

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en service. Vul het formulier in en een van onze bekwame ingenieurs neemt spoedig contact met uw op.

NewDealSeals

+31 (0) 226 362 233
info@newdealseals.com
Energiestraat 2-5, 1749 DN Warmenhuizen, Nederland