Chat with us, powered by LiveChat

FEP Ingekapselde O-ringen

FEP, PFA of Teflex® (ingekapselde) O-ringen bestaan uit een elastomere kern van Viton® (FKM) of Silicone (VMQ) en een naadloze fluorpolymere omhulling. Deze fluorpolymere omhulling zorgt voor een uitstekende chemische resistentie, lage doorlaatbaarheid en wrijving. De uistekende elasticiteit wordt geleverd door de elastomere kern.

Voordelen Ingekapselde O-ring

  1. Hoog temperatuursbereik
  2. Uitstekende chemische eigenschappen
  3. Kan gebruikt worden in bestaande O-ring groeven

Technische Specificaties

Bewegingstype

Statisch, dynamisch heen en weer bewegend en roterend

Beschikbare certificaten

WRAS, FDA

Temperatuurbereik

-60 tot +260 °C

Beschikbare grootes

Elke maat beschikbaar op aanvraag.

Druk

≤ 100 bar

Beschikbare materialen

NBR, CR, EPDM, FKM, FVMQ, HNBR, FFKM, PU, SBR, TPC-ET, VMQ

Profielen Ingekapselde O-ringen

FEP / PFA Ingekapselde siliconen O-ringen

De meest gebruikte ingekapselde afdichting. De siliconenkern zorgt voor een verhoogde rekbaarheid, terwijl de FEP / PFA-inkapseling chemische bescherming biedt en een uitstekende thermische weerstand biedt.

FEP Ingekapselde silicone holle kern

De holle kern van dit afdichtingstype maakt een succesvolle afdichting mogelijk met minder compressiekracht. De FEP ingekapselde siliconen holle kern O-ringen zijn uitstekend voor gebruik in lagedruk toepassingen en toepassingen waar een lage afdichtkracht beschikbaar is.

PTFE Ingekapselde FKM kern

PTFE ingekapselde FKM O-ringen bieden superieure chemische eigenschappen. In PTFE ingekapselde O-ringen hebben een zeer lage permeabiliteit en veel lagere wrijvingscoëfficiënt dan FEP / PFA-inkapseling. PTFE ingekapselde O-ringen bieden een langere levensduur in vergelijking met FEP / PFA ingekapselde O-ringen.

Contact Ons

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en service. Vul het formulier in en een van onze bekwame ingenieurs neemt binnen de volgende werkdag contact met u op.

Contact details