Pakkingen

NewDealSeals adviseert bedrijven over het gebruik van pakkingen op basis van de uitgebreide kennis die is opgedaan in verschillende industrieën.

NewDealSeals levert standaard rubberen, asbestvrije vezels, grafiet en hittebestendige mica vlakke pakkingen in een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen. We kunnen u ook ondersteunen om de best passende pakking voor uw toepassing te vinden en een op maat gemaakte pakking ontwerpen die precies aan uw behoeften voldoet.

Producten

Spiraalgewonden Pakkingen

Spiraalgewonden pakkingen zijn flensafdichtingen gemaakt van 3 delen, een centreerring, een binnenring en een spiraalvormig gewikkeld metaal met vulstoffen.

Spiraalgewonden pakkingen ►

Flenspakkingen

Een vlakke en/of flenspakking is een afdichting die voorkomt dat een gas of een vloeistof tussen oppervlakken vloeit, als gevolg van onregelmatigheden tussen de oppervlakken.

Flenspakkingen ►

Eyelet Pakkingen

Een Eyelet-pakking is een vlakke pakking met een stalen of metalen versterking. De metalen versterking biedt bescherming tegen uitbarsting.

Eyelet Pakkingen ►

ONS ASSORTIMENT PAKKINGMATERIALEN

Relevante Pakkingmaterialen

NewDealSeals levert pakkingen in ruim 200 verschillende pakkingmaterialen. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit pakkingsmaterialen als Frenzelit®, Klinger® of Tesnit® of onze eigen economische alternatieven voor bijvoorbeeld Durlon®, EagleBurgmann®, Ferolite®, Flexitallic®, Novus® or Temac®.

De oppervlakte van de pakkingen kan daarnaast worden voorzien van bijvoorbeeld een zelfklevende laag en/of een metalen of rubberen rand.

Pakkingen van NewDealSeals zijn beschikbaar met diverse goedkeuringen, bijvoorbeeld KTW, USP, NSF 51 61, WRC, WRAS, FDA, R67 01. De pakkingmaterialen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 1. Rubber (EPDM, FKM, NBR, SBR)
 2. Kurkrubber
 3. Celrubber
 4. PTFE (Teflon®) & kunststoffen (PA, PE, POM)
 5. Asbestvrij vezelpakkingmateriaal
 6. Grafiet
 7. Fiber
 8. Mica
 9. Olie papier
 10. Hardweefsel & hardpapier (Celleron & Pertinax)
 11. Vilt

CONTACT FORMULIER

    

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en service. Vul het formulier in en een van onze bekwame ingenieurs neemt spoedig contact met uw op.

NewDealSeals

+31 (0) 226 362 233
info@newdealseals.com
Energiestraat 2-5, 1749 DN Warmenhuizen, Nederland