Vlakke & Flenspakkingen

Een vlakke pakking of/en flenspakking is een afdichting die voorkomt dat een gas of een vloeistof tussen oppervlakken vloeit, als gevolg van onregelmatigheden tussen de oppervlakken.

De selectie van het juiste pakkingsmateriaal is cruciaal voor een juiste werking van de vlakke pakking. Daarom werkt NewDealSeals nauw samen met OEM’s (Original Equipment Manufacturers). Deze samenwerking resulteert in een goede produceerbaarheid, kwaliteit, kostenefficiëntie en snelle levertijd van onze vlakke pakkingen. NewDealSeals ontwerpt en levert pakkingen volgens tekening, voorbeeldstuk of gedetailleerde klantspecificaties.

Gerelateerde pakkingen

Spiraalgewonden Pakkingen

Spiraalgewonden pakkingen zijn flensafdichtingen gemaakt van 3 delen, een centreerring, een binnenring en een spiraalvormig gewikkeld metaal met vulstoffen.

Spiraalgewonden pakkingen ►

Eyelet Pakkingen

Een Eyelet-pakking is een vlakke pakking met een stalen of metalen versterking. De metalen versterking biedt bescherming tegen uitbarsting.

Eyelet Pakkingen ►

Contact Ons

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en service. Vul het formulier in en een van onze bekwame ingenieurs neemt binnen de volgende werkdag contact met u op.

Contact details

  •  +31 (0) 226 362 233
  •  info@newdealseals.com
  •  Energiestraat 2-5, 1749DN Warmenhuizen, Nederland

15 + 6 =